Tuesday, February 24, 2009

Pink Tuesday

I have joined a group on flickr that is called Pretty Pink Themed Tuesday. Each Tuesday there is a new theme, last week it was “Tutu” and this week it is “Sin”. And of course it needs to be something pink in the picture!
And here is my contribution…


What sin? Take your pick:
Anger Lust Greed Sloth Gluttony Pride EnvyThe little doll belongs to The House of Horror

[Photo: hummmlan]

6 comments:

Hulda said...

Virkelig mange fine bilder du har tatt i det siste. Så stilig dette var med den lille dukken i rosa kjole blant de rosa tulipanene. Flott det hjertet av knappenåler også.

www.sammyrose.blogg.se said...

Hej rara Hummmlan! Jag blev så glad över länkarna till ETSY. Hur kunde jag inte ha tänkt på det själv!?! MEN de funkade inte. jag tror att det har något att göra med att du var inloggad på etsy, och att ditt idnr. inte får visas eller nått sånt. Men jag hade verkligen uppskattat att veta vilka favoriter du har. men jag fattar att du inte pallar skriva dem igen. hur som helst. imorogn när jag sitter på tåget ska jag söka etsy på laptopväskor.

AnnaKK said...

Ha-Ha! Ett foto HELT i min smak, måste jag säga! :-) Vackert och roligt i en välbalanserad kombination - unerbart!!!

Jah Hollis said...

Det var snyggt kombinerat både i färger och motiv.

Monkan said...

Javisst funkar den bilden, klockren på temat och snyggt fotat.

När det dyker upp nån ny/obekant deltagare så här så brukar jag kolla några inlägg bakåt också, inte bara just den aktuella temabilden.

Men den här gången gjorde jag inte så... jag kollade... alla inläggen hela vägen bakåt :-) Jag kunde bara inte sluta! Jisses så många fantatiskt fina bilder och så många fina saker du gjort. Vilken härlig inspiration. Och att du har bloggat i helt ofattbara tre år?! Många verkar ha börjat för ca ett år sen, och så även jag, och innan dess hade jag inte ens hört talas om bloggar. (En blogg som senare blev två, när jag flyttade alla fototeman till en separat blogg).

Det här var verkligen en superblogg. Jag tänkte lägga till dig i min länklista så att jag hittar tillbaks hit, hoppas det är ok.

Mita said...

Den är väl super kan inte bli bättre. Ha det gott